Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

FOLLOW ME

TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

Blog

Home  /  CIRCUS 2NL   /  Internationale ontvangst The Best of Best

Internationale ontvangst The Best of Best

Op 19 januari, tijdens het afgelopen Festival in Monaco, heeft conservator Willem Rodenhuis de Engelstalige editie aangeboden aan prinses Stephanie. Circusweb maakte een kort verslag van die gelegenheid.

The Best of Best is inmiddels op veelbezochte circus-sites vermeld en besproken:

Dutch circus historian Dick H. Vrieling tells in the book about Jaap Best’s life and about his unique collection, which just has been transferred to the Amsterdam University’s Department for Special Collections. The book is well written, highly presentable and richly illustrated, and includes presentation of some circuses that have been touring Holland. It is available in both English and Dutch. The price is very reasonable; 14.95 Euro + shipping.
(Circus in Denmark, 8 februari)

Het boekje is gevuld met de mooiste posters van Jaap Best, met anekdotes en mooie omschrijvingen, precies wat je als circusfan wilt weten van de geschiedenis van het circus. Ook een mooi boekje om in huis te hebben voor 2018, als we herdenken dat het 250 jaar geleden is dat deze vorm van cultuur tot stand kwam. Het leuke is dat circus nog steeds springlevend is.
(circusweb.nl)

Zudem enthält das Buch zehn Artikel aus der Reihe „Best of Best“, in denen verschiedene Circusunternehmen – z. B. Krone, Wilhelm Hagenbeck, Harry Belli, Williams – und die Druckerei Friedländer vorgestellt werden.
Darüber hinaus befasst sich ein Kapitel mit dem Verbleib und den verschiedenen Stationen der Sammlung von Jaap Best nach dessen Tod.
 Illustriert wird das informative und interessante Werk mit achtundvierzig Abbildungen, die größtenteils Reproduktionen von Friedländer Plakaten zeigen.
(circus-online.de)

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close